Secercah Kasih - Classic Skin

klik pada gambar untuk memperbesar Download : secercah-kasih-old.txt

Info : Skin dibuat untuk seorang teman, Amee.


13 komentar:

Munawir said...

cantik mba templatenya... boleh minta ga buat templatenya adik.. :)

rini as said...

@munawir, boleh aja .. tp image-nya ada tulisan, nama 'amee' nya. Di-edit aja ...:)

nuramin said...

cantiknya!! mohon diambil..moga dirahmati..

aie144 said...

salam..

saya cuba ambik txt n letak kat blog, tapi tak bole.. bole tak bg dlm bentuk xml..?

jzkk

Rini said...

@aie144
skin ini hanya ada dalam format classic, tidak ada dalam format XML. Jika ingin menggunakannya, tukar format blogger ke format classic.

monolograsya said...

salam 'alayk..sgt cantik..mcm mana sy mau daptkan utk blog sy..langkah2 nya...

Iznie_Nadyra said...

salam...
sangat cantik kak rini...
sya dari malaysia..

macam mna nak gna template ni??

nak tukar format gmana??

bantu ya!
;p

syukran jazillan...

judge said...

teh minta izin ya template yang ini saya gunakan

itminaan90 said...

Assalamualaikum..
Ana dr malaysia..minta izin untuk guna template ni ya?
Cuma...nak edit headernya gi mana?
Minta bantu...

Salimah Jawa Timur said...

Mbak..rini.. thanks ya template nya, tapi sedikit saya ubah mbak sesuai dengan kebutuhan LSM
silahkan kunjungi
http://salimahjawatimur.blogspot.com
saya
http://ngampungdolan.blogspot.com

SMILE said...

mbak..rin..boleh ng aq pake'templetenya Secerca Kasih...warnanya cocok banget ma warna favorite aq..

deahikaru said...

Assalamu'alaikum....
Mbak,minta izin make' template ini ya?
Syukron katsir.......

Muslim_World said...

salam, macam mana nk gna template yg di download dr web lain ke blog kite ye..?

-- -- --

Copyright © 2008 - Free Islamic Blogger Templates - powered by Blogger